Kinderopvang De Molenwiek

 

 

Wie ben ik 

Ik ben Debora Molenaar, 49 jaar. Ik ben getrouwd met Marcel (45) en wij hebben twee kinderen: Martijn (22) en Bianca (19). 

Ik wil al met kinderen werken zolang ik mij kan herinneren en dat doe ik ook al jaren. Ik kan mij mijn leven niet voorstellen zonder kinderen om me heen.

Na de lagere school ben ik naar de MAVO gegaan waarvoor ik in 1988 slaagde, daarna ben ik naar de MDGO-AW (Middelbaar Dienstverlenend en Gezondheidsonderwijs – Agogisch Werk) gegaan en ook die heb ik met succes afgerond. Na nog een jaar PABO (Pedagogische Academie Basis Onderwijs) ben ik in de kinderopvang beland en daarin ben ik nog steeds actief. 

Ik heb van juni 1993 tot en met juni 1996 gewerkt op een kinderdagverblijf in Amsterdam. Eerst op een babygroep en later op een verticale groep. In juni 1996 ging ik daar weg omdat ik in Heerhugowaard was gaan wonen. Het was praktisch niet meer haalbaar en met pijn in mijn hart nam ik afscheid van mijn groep “de Boefies”. Ik ging aan de slag als inval kracht in Alkmaar. Daar werkte ik zowel met kinderen van 0 tot 4 jaar als met kinderen van 4 tot 13 jaar en ook werkte ik op een medisch kinderdagverblijf, een nieuwe ervaring en leuk om te doen. Na een half jaar kon ik in Heerhugowaard aan de slag als invalkracht en dat heb ik een jaar gedaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toen ik in november 1997 ontdekte dat ik in verwachting was van Martijn besloot ik te stoppen met invalwerk en begon ik met gastouderopvang. Mijn eerste gastkind kwam en inmiddels hebben al heel wat kinderen hun plekje hier gevonden. In 2003 werd ik zelfstandig gastouder en werd Kinderopvang “De Molenwiek” een feit. Een droom die waarheid werd. Ik vang nu al weer ruim 23 jaar kinderen op en doe dat nog altijd  met even veel plezier. 
 
 
 
 
 
 
Mijn hobby’s zijn :

Zingen en toneelspelen in musicals, creatief bezig zijn op verschillende vlakken, bijv: Kleding naaien, de kleding voor musicalshows verzorgen, schilderen, schrijven van gedichten en fotograferen, ook houdt ik van lezen en geniet ik in mijn vrije tijd ook van het bezig zijn met kinderen. 

 

 

 

Drucken
Kinderopvang de Molenwiek - Tuin van Malina 10 - 1705 SX Heerhugowaard - Telefoon: 072 - 5723585 - 06 - 14953089 - Email: info@demolenwiek.info

Hosting door: ERC Automatisering Interessant Uw Cloud- Bekijk ook eens: Egmond Online- GSM Versterkers